wij zijn André en Jeanette…

de nieuwe eigenaren van Polderflora


vlnr Jordan, Iris, Bas, Jeanette, André

 

 

In februari 2018 verhuizen wij vanuit Woubrugge naar het Rietveldsepad om camping Polderflora voort te zetten.

Ons enthousiasme is groot om op deze mooie plek te gaan wonen en werken.

 

 

 Als administratieve kracht in het familiebedrijf was Jeanette ruim 25 jaar werkzaam in de landbouwmechanisatie. Nu is het tijd voor een nieuwe stap en volgen wij ons hart; een droom werd werkelijkheid toen we camping Polderflora ontdekten en we kijken ernaar uit om in 2018 van start te gaan.

Het dagelijkse beheer is in handen van Jeanette en André zal zich, naast zijn baan als zzp-er in de bouw, vooral gaan inzetten op het gebied van onderhoud en groenvoorziening. Ook de kinderen Bas, en Iris met haar vriend Jordan zijn enthousiast over de nieuwe uitdaging. Naast hun vaste baan willen ook zij, waar nodig, hun steentje bijdragen.

Vanaf september 2017 gaan we alvast meedraaien op de camping om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen. Vanaf februari 2018 nemen wij Polderflora over van Marco en Liesbeth, die deze geweldige camping met hart en ziel hebben opgebouwd tot wat het nu is. Wij wensen Marco, Liesbeth en de kinderen heel veel succes met hun toekomstplannen.

Als nieuwe eigenaren verwelkomen wij u graag vanaf zondag 1 april 2018 wanneer het nieuwe kampeerseizoen op Polderflora geopend wordt.

André Vrolijk & Jeanette Dijkshoorn

Polderflora

op de Kampeer & Caravan Beurs

Graag nodigen wij u uit om ons een bezoek te brengen op het grootste kampeerevenement van Nederland. In de Jaarbeurs vindt u alles voor een fantastische kampeervakantie.

En wij zijn er ook. Wilt u meer weten? Kijk dan op de kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Hal 9 – stand nummer 9.BC1

Tot ziens op de jaarbeurs in Utrecht!

André en Jeanette