cultuursnuiven en culinaire uitstapjes..

Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn ligt op ongeveer 5 km vanaf onze camping. Als u lekker wilt winkelen, uit eten of een theater of bioscoop bezoeken, dan kunt u in Alphen aan den Rijn prima terecht. U vindt in Alphen meerdere winkelcentra waar zowel veel filialen van grote ketens vertegenwoordigd zijn als ook boetiekjes en leuke snuffelwinkeltjes. Elke zaterdag is er markt. Voor een borreltje of een gezellig etentje kunt u terecht in één van de vele restaurants en cafés. U kunt Frans, Nederlands, Chinees, Italiaans, Grieks dineren in Alphen aan den Rijn, voor ieder wat wils! Op de fiets is het centrum goed bereikbaar en u kunt uw fiets gratis stallen in één van de bewaakte fietsenstallingen.

Leiden
Deze prachtige oude stad  ligt op 14 km vanaf onze camping en is dus  zowel met de fiets, maar ook met de trein trein of auto heel goed bereikbaar.Leiden is een gezellige studentenstad, met mooie grachten, prachtige kerken, veel restaurants en cafés en erg leuke en interessante musea.  Echt een aanrader dus! Meer informatie vindt u op de site van VVV Leiden.

Gouda
Ook prima op de fiets en met de trein bereikbaar. Gouda is bekend om zijn mooie stadhuis en de (toeristische) kaasmarkt in het zomerseizoen. Vindt meer informatie op VVV Gouda.